Sorg i mitt hjärta...

Ett ljus har släckts...
En vän är borta...
Känns overkligt, svårt att ta in...
Tomt...
Saknad...
Gråt....
Kommer aldrig glömma det leendet...

Denna är till dig...Vi är många som saknar och sörjer...

Vante´vecka *kärlek*

Snabb helgúppdatering först...
I lördags så vare då äntligen dags för vår efterlängtade girls´night´out! *yeay*
Blev upphämtad av Jeanette redan runt 16 o hängde med henne hem. Riktigt snajsigt hade vi.
Nån gång närmare 18.30 började det droppa in fler o fler. Till sist var vi cirkus 14st tror jag.
KUL hade vi o runt 23 blev det bussen down town o heartbreak på schemat. Dansade en del, tog en avstickare till Bishop och ja, sen var kvällen över.
Vi hade iaf kul o det är huvudsaken.

Söndag o jag vaknar runt 7.30 med en sprängande huvudvärk, som man bäddar får man ligga. Upp, VATTEN o Ibumetin o sen grisa vidare. Vaknade oförskämt sent, nä'rmare bestämt kl 11 när Johanna ringde. Tjattrade lite med henne o låg sen kvar o kikade på reprisen av Robinson. Åkte iväg o handlade efter det o sen var det dags för världens sötaste lilla vante *kärlek*
Han fick en film när han kom. Han gillar ju Nalle puh och halloween. Kunde ju bara inte låta bli att köpa Puh´s heffaklump halloween när jag hittade den. =)
Middag, tårta i efterskott (hade lovat vanten tårta då Jocke fyllde i onsdags) och en massa mys i soffan innan det var dags för vanten att sova.

Imorse gjorde vi morgon 7.30. Helt lagomt. Och vanten har varit på TOPP´HUMÖR sen han kom hem.
Idag ska vi snart bege oss mot en lekpark o i em ska vi hem till Britten & Lasse. Ska byta däck på bilen osv.

Nu ska jag rota runt lite i frysen o fixa lite lunch.

Kraam o Heej!


Klädbytardag o PARTEY!!!

Ja, så sitter jag här kl 8 en lördagmorgon. Det ni!
Ska iväg på klädbytardag i Valbo om ett tag. Denna gång ska det säljas en del åxå. 9-10 har vi som säljer även förköp så det kan ju vara bra. Runt 13 lär man vara tillbaka igen, plocka ihop ev osålt samt få sin ev vinst.
En del har redan sålts till Maria.
Tänkte ta en repa på köpis, hämta mer medicin till mr.hund mm, medans jag väntar in klockan. Ska nog hinna med en tur till Fba åxå o kika in Cecilia o Eriks nya plejs =)

Ikväll blire tjejfest hos Jeanette. Snajsigt värre! Vi är ett helt gäng som ska ses där.
Kommer bli huuuuuur *K*U*L* som helst! Ses framemot!
Sen blir det dags att rasta/svänga sina lurviga. Även dom kan behöva det ;)

Igår spenderade jag dagen först down town med bästaste Cicciluring. Hittade INGENTING.
Fixade lite med tvätt, inventerade på glasbanken o sen en snabb sväng till Sandra. Tjattrade o drack en kopp. Lånade med mig lite grej, thx friendy!
Till sist en tur till Vårvik, kammade hund o lät honom bada. Liiite läskigt tyckte han att det var o blötte iaf magen. Men sanden var roligar. Bild finns som vanligt i mobilbloggen.
Hem, märka o bunta ihop det som ska säljas o sen blev det soffläge.

Nu äre hög tid att hoppa i kläderna o få i sig en kopp kaffe!

Ha en underbar lördag! - Det ska jag ha! =D

 *vinkelivink* Kraam!

Sommar´känslor =D


HUSmöte, träning o födelsedag...

Idag skulle jag har spenderat enbart fm ute på klubben. Var dags för HUSmöte o denna gång kunde vi vara med alla 4 =) Mötet flöt på bra o efter det blev det träning. Har tränat sidgående och apportering.
Körde med aluminiumbocken idag o den var LÄSKIG tyckte Lucas. Ville inte alls greppa som man ska osv, inte heller bära den ända fram. Träning, träning, träning. Sidgåendet gick bra med Jeremy (hund) som störning. Men sen när Saga (hund o bästis) kom i blickfånget blev de en maaaaassa pipande. Han har ju positiv förväntan när han ser Maria & Saga, LEK o BUS tänker han. Men ett x antal korrigeringar blev det och till sist satt han kvar som han skulle. Pipet måste dock tränas bort. Belöningen blev denna gång LEK med Saga *lycka*
Hur som haver har jag nyss kommit hem efter en avstickare till HSB för att hämta nycklar. Dom har gjort cylinderbyte här idag. Så nya lås o nya nycklar, snajs!

Jocke blir gubbe idag åxå, 35 år =) Tänkte att jag skulle hunnit baka en tårta innan han kom hem, men som sagt har jag ju nyss kommit innanför dörren. Hinner bli en till kvällen iaf =) Och det är ju bättre än ingenting.

Igår blev det en premiär´tur i spåret. Sätra denna gång och njae...Jag trivs bättre i Hemlingby. Får se om det blir en tur idag, får Jocke avgöra eftsom han ändå fyller år.
Bilen tvättades igår åxå, välbehövligt! O sen var dagen typ slut.
Jo jag skulle varit på ett möte på fm. Kommer dit, vääääntar. Till sist skulle jag knacka på dörren tänkte jag. Varpå det ropas från ett annat kontor. Människan jag skulle träffat var sjuk! Ska det vara så svårt att meddela sådant??? Ja, ja..Får vackert vänta tills hon är frisk o ringer mig för en ny tid.

Nu ska det grejjas lite grann o ikväll tänkte jag också ringa världens sötaste lilla vante *kärlek*

Kraam, Tjiing o Heej!

"ta vara på det du har idag, imorgon kan det vara försent!"

Monday...

Och en ny vecka. Det som ses fram emot är nu Girls´night´out @ Jeanette´s på lörd =D Kommer bli ett gäng, och det kommer nog att bli riktigt kul!!!

Vanten åkte till pappan igår och det är såååå TOMT  utan honom. Vi hade iaf en mysig söndag, lekte pirater osv.
Johanna kom förbi en sväng senare under dagen, tog en liiiten promenix med henne när hon skulle bege sig hemåt.
Runt 19,30 var det dags för en stund i solen o jag mötte Jeanette där. *trevligt, trevligt*
Resterande av söndagen bestod av soffläge, snajs!

Idag så har vanten varit med sin pappa hos tandis. INGA HÅL!!!! *yeay* Fick ett mms när dom var klara, och bilden har jag kastat upp på min mobilblogg.
Idag har jag inga som helst planer, fnular på att olja in de 2 sista stolarna bara. Men inväntar sol ute på ballen först. Sååå KALLT i skuggan *brr*

Näe, nu är visst kaffet klart här...

*vinkelivink*

Lööördag...

Och just nu roar vi oss med tvättstugan, vante o jag.

Mr.hund har gått från rumsren till enoooormt kissis. Detta pga kortisonet han får. Säger inte till när han är kissis, uatn så fort vi kommit utanför ytterdörren eller in i hissen så börjar han läcka som ett såll *suck* Han dricker ju kopiöst o även detta pga kortisonet. Får väl trösta med att han inte ska äta det mer än en vecka till.

Igår var vi ju på kalajs iaf o det var jätte trevligt. Anthon, Algot o Elliot härjade runt o det lät som om dom var betydligt fler än tre... Jiiiises vilken ljudnivå det var till o från. Vi vuxna satt i kuvösen o pimplade kaffe medans. Snajsigt värre.
Pappan träffade vi åxå under vår visit i Sätra.
Efter kalajset så blev det en promenix med mr.hund vid spåret o vanten han plockade en massa tussilago till sin mamma =) *kärlek*
Åkte o köpte fisk till catzen, och Åke o Harry är ju måttligt roade över denna diet.
Lite fredgasmys i soffan o sen Operation Läggdags för vanten. Natten blev iaf mardröms´fri. *skönt*
Han har haft tre nätter med mardrömmar denna vecka *stackars* =(

Som sagt så är det bara Me, my vante and I denna helg och idag är det så tvätt på schemat. Skulle bara tvättat till 13, men ledigt tiden efter så lika bra att passa på o tvätta upp vantes vinterkläder innan dom ska packas undan.
Lite senare tänkte vi ta en promenix bort mot kolonin. Både hund o son har spring i benen som måste få utlopp.

Annars har vi inga som helst planer så hör av er om det skulle suga i kaffe o snack´tarmen vett´ja!

Kraam o Take Care!

Dessa djur...

Ja, Oscar han bara spyr o spyr o spyr...Igår var det värsta kaskaderna o han har även spytt nu på morgonen. Inga "matspyor"längre utan vätska med skum o ibland lite slemmigt. Hur som haver ringde jag veterinären igen (börjar bli stammis nu) Och Oscar har antagligen dragit på sig en magkatarr eller liknande efter antibiotikan o smärtstillandet han fått. Eftersom det inte kommer mat längre så går det åt rätt håll. Men hans mage måste vila, så idag lär jag köpa vit, mager fisk o koka. ALLA 3 får äta enbart det över helgen för Oscars skull. HOPPAS att han blir bättre av det.

Med mr.hund fungerar medicineringen klockrent. Men med lite korv löser sig allt ;)

Idag ska vi iväg på kalajs så vi håller på o grejjar med paket osv nu. Ska strax göra oss klar, ta ut mr.hund o sen kila iväg till bussen. Vanten tycker iaf att det ska bli jätte kul =)
Kommer att bli själva nästan hela helgen då Jocke blivit utbeodrad på jobb i helgen. Imorgon lär vi roa oss med tvättstugan, men annars vet jag inte alls vad vi ska göra i helgen...

Klockan springer ifrån mig!!! Dags att fixa till det sista...

Kraam, Tjiing, Heej!

Billigt o bra...

Eller??? TUR man har försäkring säger då jag. Har nyss avverkat ett besök hos veterinären. Det andra denna månad o då med Mr.hund denna gång. Dubbelsidig öroninfl, jästsvamp och ett prov iväg skickat för att se vad han för -kocker i öronen. S U C K !!!!! Ska hämta ut mediciner för 3-400 idag. Kortisontabl fick han med från vet men han ska även ha örondroppar och antibiotika. *yeay*
Nu måste man sätta sig in i försäkringarnas värld åxå. HUR gör man??? Har aldrig nyttjat någon försäkring förut ju...

Igår var vi iaf i Uppsala jag o vanten. Umgicks med mamma/mormor hela dagen, snajsigt! Strosade runt lite på stan, åt lunch o fikade. På tåget hem var vanten trött o uttråkad till max. Blev ju heller inte bättre av att tåget fick fel på nån dörr, så vi blev stående 15-20 min i Örbyhus åxå. Vilken HÅLA! Kom iaf hem tillslut, runt 19 kom vi innanför dörren.
Ett bad för vantens del, kvällsfika o sen operation läggdags. POFF så sov han.
För egen del blev det Grey´s anatomy innan sänggående.

Idag har vi som sagt varit hos veterinären. Spenderade typ hela fm där. Resulterade i att min tid i tvättstugan inte hanns med, så får tvätta på lörd.fm ist. Så nu är resten av torsdagen oplanerad. Sugen på kaffe? Kom förbi en sväng vett´ja! =D

Nu ska det rotas runt i frysen o slängas ihop lite lunch...

Kraam o Heej!

1 år har gått...

Idag har det gått 1 år sedan min älskade mormor lämnade oss, lämnade denna värld. Jag saknar henne så enormt mycket, och än idag kan jag stå med telefonen i handen i full färd med att ringa mormor för att berätta något. Sen så kommer man ihåg...Det liksom sköljer över en som en våg...
Idag tänder jag ett ljus för henne här hemma...Saknaden är stor!

Har hunnit med ett besök hos mr.dentist idag. Hade en spricka mellan en tand o en lagning som nu är åtgärdat. *skönt* Jocke fick komma hem från jobbet o passa vanten medans. Gick riktigt fort iaf, en kvart o sen var jag på väg därifrån.
Jag o min älskade lilla vante har precis ätit frukost o nu sitter han här o kikar på barntv.
Han vill att tiden ska gå fort, har redan hunnit fråga X antal ggr när vi ska gå till tåget.
Vi ska åka upptåget tor Uppsala idag o umgås med mormor/mamma =) Vanten ska även få välja present till Skrot, och det är åxå något han "tjatar" om, go´grodan. Blir att strosa runt lite å stan, äta lunch o fika.

Igår var det valpkurs igen. Var meningen att mr.hund skulle vara med, men med misstänkt öroninfl så fick han stanna hemma. Nästa gång SKA han med iaf. Kommer vara på klubben då och det går nog bättre än vad det hade gjort i boulongnern..På klubben VET han att det ska tränas o sköter sig lite bättre där. Annars är han ju i en trotsålder nu så öronen är inte alltid med.
Hur som haver blir det ett besök hos veterinären imorgon. Det andra denna månad, först Oscar o nu mr.hund.

Oscar är fortfarande inte sig lik eller vad man ska säga. Han kräks en hel del sen efter vet.besöket. Först trodde jag att det berodde på antibiotikan, men den kuren är slut o han kräks titt som tätt fortfarande. Igår kräktes han 5 gånger!!!
Skulle iaf avvakta o se. Han äter o dricker ju, och det får han vissa dagar behålla o vissa dagar kräks han efter en stund. Ett tag blev han lite smalare än vanligt (ja, han kan visst bli smalare) men nu har han ändå lagt på sig lite igen.
På månd skulle jag ringa igen om det inte blivit bättre. Självklart tidigare om det blir akut/ohållbart...

Kaffe o lite plock nu...

Kraam o Take Care!

"Den dagen jag ser en leende joggare ska jag överväga saken..." ~ Joan Rivers

Tiiisdag...

Men det känns som måndag. Blir lite snurrigt med alla röda dagar.
Har precis ringt dagis o meddelat att Anthon får lite påsklov den här veckan. Han brukar ju annars gå två dagar när han är här. Om inget möte eller så måste avklaras då.
Imorgon ska vi minsann ut o åka tåg. Ska ta oss en tur till Uppsala o umgås med mamma/mormor. Ska även leta present till Skrot. Det han önskade sig av vanten kommer tyvärr inte bli av. För jag har ingen susning om vart/hur man ska kunna hitta en bil som sprutar eld ääääända till London. *hmm*
Hoppas han inte blir allt för besviken Cicci ;)

Idag då...Solen skiner från en klarblå himmel *snajs* Så ut ska vi då iaf. Men VAD ska vi göra o VART ska vi?
Vanten skulle fundera lite sa han. =) Än så länge så har vi bara städat lite grann, och det är ju inget vi ska roa oss med en solig tisdag som denna.
Ikväll är det dags för valpkurs igen, mr.hund ska få följa. Men han lär få rusa av sig lite grann innan så han är lite trött. Kommer bli jobbigt annars... Ja, vi får väl se hur det går...

Dags att sätta lite fart med lunchen nu så att vi kommer ut i solen nån gång...

Tjillevippen!

Sista dagen...

...På påsken för denna gång då.
Igår kom iaf lilla vante´hjärtat hem. Väntan blev inte allt för lång då han kom hem runt en 11.15 cirkus. Glad i hågen var han då han kom precis från en tur på badhuset med pappan. =) Upp, bytte om på honom o sen iväg till Willy´s.
FIIIINT väder o SOLEN sken så det bestämdes att en tur ut till Eskön o grillning skulle bli perfa.
Handlade lite, hem o dumpa det som inte skulle med o hämtade mr.hund åxå. Sen bar det av...
Var riktigt snajsigt där ute och VARMT!!! Grillade lite, vanten klättrade i träden o studsade omkring. Mr.hund...Ja, han hade mestadels nosen i backen för att kolla vad han kunde hitta för ätbart. Ja, som sagt, han äter typ ALLT!
På väg hemåt stannade vi till i Engesberg o fikade lite medhavt kaffe o tillbehör. Blev nog ute närmare 5 timmar. *snajsigt*
Inatt vaknade jag 2ggr, ganska tätt inpå varann, av att vanten GRÄT hjärtskärande. Han hade riktigt otäcka mardrömmar =( Han kastade sig runt halsen på mig när jag kom in. Låg hos honom ett tag tills jag vaknade med ordentlig ryggvärk, då fick det bli min egen säng de sista timmarna innan go´morron.

Idag var det ju inte lika snajsigt väder. Men vi tog iaf en tur till Hemlingby. Kikade på fåren o traskade runt i skogen. När vi var på väg ner för backen mot fårhagen stannar Anthon till. Kikar ner mot hagen, där det strosade runt mamma´får med sina bäbisar, och utbrister: Det är ju heeelt Ooootroooligt! O sen sätter han full fart ner mot hagen. hahahaha
Trots det gråa o trista vädret så var vi kvar i en 2½h cirkus.
Ingen kreativitet i köket idag, så det fick bli ett pizza´köp på vägen hem.
Myste till det i soffan efter maten o kikade på Peter Pan - Tillbaka till landet ingenstans på Disney Chanel.
Han somnade fort ikväll, och jag hoppas att han får sova hela natten utan otäcka drömmar!

En dejt med Mr.Sandman på schemat nu....

Sleep tight, don´t let the bed´bugs bite! Tjiing!


Söndag och...

...Strålande sol =) *me like* Det ända som saknas nu är mitt älskade lilla troll´hjärta.
Han kommer hem runt 13 idag, så det är inte så lång väntan kvar. Saknar honom enormt mycket och LÄNGTAR tills han kommer. Har ett påskägg som väntar honom, men inte så mkt. Hade rätt i min tanke om att han redan fått en hel del godis under helgen. Så lite godis, tuschpennor o en ny bok som vi kan läsa ikväll. Förra Nalle Phu boken jag köpte har vi ju snart hunnit läsa sönder så nu köpte jag en ny sådan =)

Eckerö i fredags och det var kul. Min kusin sov här så hon tog ut mr.hund innan hon åkte o sen tog Johanna en tur med honom på em. Thanx! Hem till Tommy när vi kommit hem, och runt 23 var jag hemma igen. Cicci kom dit en sväng åxå <3
Igår hände det inte alls mkt, sköööönt! Bara vara stod det på mitt schema och det var snajs.
Och idag funderar jag på en skogstur eller lekparkstur när lilla hjärtat kommit =)

Nu kaffe o lite fixing...

Kraam, Tjiing, Heej!

hahahaha

Pratade nyss med min älskade vante i telefonen. Och han är ju bra rolig.
Berättar för honom att vi ska åka tåg till mormor på onsdag och att vi sen på fredag (när han är här) ska gå på Algots kalas...
"hmm..Jag kan nog inte gå på Algots kalas. För jag har ganska mycket att göra då..."
"Jaså...Men det ordnar vi så att du o mamma kan gå på Algots kalas. Han vill ju att du ska komma..."
"Men jag har rätt mycket då...hmm..."
hahahahaha
Vi ska gå på kalaset, men tyckte han var lite rolig där. Vart får barn allt ifrån???

Tjillevippen!

Poff...

...Så var det onsdag. Solen lyser fortfarande med sin frånvaro =( KALLT ute, brr...

Igår så blev det en sväng till Sätra o Jeanette <3..Snajsigt värre. Lite husesyn, lite kaffe o en massa tjatter. *yeay*
Pratade lite om den 25e åxå. Ses fram emot o jag tror/vet att det kommer bli RIKTIGT kul =D
I övrigt var dagen ganska så händelselös faktiskt.

Idag ska jag eventuellt dejta bästaste Cicci senare. Hon ville ha med mig på en besiktning i Sandviken idag.
Övervägde faktiskt saken då hon först sa 7.30, men när sen tiden ändrades till 07 så kände jag att det inte riktigt var en Jeeeenny´grej...Och jaa, jag är enormt morgontrött. Strax före 09 ringde telefonen och i andra änden fanns en (skrämmande) PIGG o HAPPY Cicci...OMG...hahahaha

Och näe, jag mår fortfarande inte helt hundra. Vad är det här?!?! Inte har jag hört nått mer från Owe´s heller, så idag tänker jag minsann ringa o vara lite grinig. Har ju knappt kunnat äta nånting sen i SÖNDAGS!!! *suck*

Dagens höjdpunkt: Ska ringa mitt älskade troll´hjärta ikväll =D *saknar*

Har fortfarande problem med hur mr.hund ska lösas på fredag. Som sagt är det tänkt att vi ska åka Eckerö på fredag. Men mr.hund behöver ju ut 2ggr medans vi är borta. Snälla Cicci har sagt att hon kan ta en tur med honom på fm, TROTS att Skrot fyller år denna dag. THANX FRIENDY!"!!!!!!!! Så nu har jag bara em´turen med honom kvar att lösa. Jag HOPPAS verkligen att det löser sig...!

Tjillevippen o på återseende!

Where do you go...

...my lovely??? Ja, det kan man ju fnula på...Hallå, soooolen....Vart ääääär duuuu???? *poff* B O R T A !!!
Var riktigt kyligt när jag o mr.hund begav oss ut runt 09. *brr* Men som jag skrev förr, man får väl inte vara allt för optimistisk, utan räkna med ett bakslag...

Igår så var det alltså 1a tillfället på valpkursen som jag hjälper till på. Det gick alla tajders lär jag säga! Och riktigt kul var det åxå. Så söööta små puppiesar som deltar. Det är inte utan att man blir lite valpsjuk ;) Men med en labbe´kille som ibland tror att han är Marley så, tack men nej tack. Jag har fullt upp ändå.. Nästa tillfälle ska vi vara i boulongners´skogen och mr.hund ska åxå med då. Spännande o se hur det går..

Idag ska jag ta en tur hem till Jeanette på lite kaffe med tillhörande tjatter. Hon hade visst beställt sol tills dess, men njae Jeanette; jag tror att det kan ha blivit en liiiten miss i din beställning. Men kaffet ska nog slinka ner ändå ;)
Var meningen att jag efter det besöket skulle på utvecklingssamtal på dagis, men pappan mår inte helt hundra så därför skjuter vi på det.

Annars känner jag mig mest OFF...Har en del att fnula på, men inget jag vill dela med mig av här.
Mår fortfarande inte helt hundra efter jalapeños´incidenten heller...Var in med burken igår o de hade fått plocka bort resterande burkar åxå. Sa att det känns ju inte OK att enbart få 14kr för burken tillbaka med tanke på att jag ff inte mår bra. Igår fick jag ingen ersättning alls. Dom vill visst prata med leverantören först, för att dom ska få visa "sin goda vilja" och kompensera mig. ehh??? Det är väl ändå butiken som sålt varorna som ska göra något åt saken...? Eller?? Dom har ju åxå ett visst ansvar! Får se vad som sker...

Nu hög tid att springa genom duschen...

Kraam, Tjiing, Heej!


.......K*Ä*R*L*E*K......

A bright new day...

Mår betydligt bättre idag *thank god* Och hädanefter kommer jag alltid att kolla datum på grejer jag köper. För fy sjuttsiken så dåligt jag mådde hela dagen igår. *hua* Ringde ut till Owes igår för att uppmärksamma dom på datumet på dessa burkar. OJ blev reaktionen. Dom hade visst fått dessa burkar ganska så nyligen. Han som är ansv för bla detta skulle prata med leverantören idag och ville att jag skulle komma med min burk idag om jag kände mig bättre.

Och ja, idag mår jag bättre. Men om man säger så här; Magsjuka, Matförgiftning...Same shit - different names!!!!

Var sängliggande till o från medans vanten var kvar här, ville ju kunna vara med honom så mkt som möjligt innan han skulle åka. När han hade lämnats så hamnade jag i sängen och där blev jag kvar.


Idag ska jag iväg till Amira runt 13 o fika lite.*snajsigt värre* Och mr.hund följer med åxå =)

Ikväll ska jag ha valpkurs. Ja, jag är "hjälpare", eller vad man ska kalla det, på denna. Mr.hund ska även han få följa med nån gång för att vi ska visa på honom. hahahahaha Får väl se hur det kommer gå. Just nu så känns han väldigt mkt Marley till o från ;) Man kan säga att han är en överlycklig, super social Labrador Retriever ;) Han är även i en liten form av spökålder. Häromdagen låg han vid mina fötter när posten damp ner, reste ragg o morrade! Bra att den kommer nu iofs eftsom det är dags för MH i oktober o då är det bra om spökåldern håller sig borta =)


Tjillevippen!


Söndag igen...

Och idag ska vanten hem till pappan igen..Åhh, vad jag kommer SAKNA honom!!!

Vaknade imorse o kände att något inte står rätt till,,,Magsjuka??? Hmm, då borde övriga här hemma åxå känna av nånting. Nånting jag ätit? Fnulade lite grann, och det var ju faktiskt bara jag som åt jalapeños igår. Jocke kollade på burken, som köptes IGÅR ute på Owes, bäst före 19/12 2007!!!!!! Det är nog det som är boven skulle jag tro...
Fördelen är ju att ingen annan kommer bli sjuker o att det kommer gå över snart. *hua*

Hade planer på att åka till Hemlingby med Anthon idag innan han ska åka. Men näe, det regnar visst idag...
Igår var vi ut en sväng till Skohuset. Hittade ett par gympadojjor o även ett par stövlar till vanten som följde med hem.
Stövlarna är sådana som ser lite ut som basketkängor. SNYGGA var dom iaf =) En sväng till Owes, köpte bla DÅLIGA jalapeños och fikade. Anthon fick gunga o åka rutchkana.
Sen blev det en tur med hunden i Valls hage. Var så härligt väder igår!
Avslutade kvällen med mys i soffan till Disneydags o Wild kids innan det blev godnatt för hjärtat. Ingen hostmedicin har behövts, men däremot astmamedicinerna.. Han börjar bli bättre iaf =)

Nu mys´pys med hjärtat...

Kraam, Tjiing, Heej!

Soliga lördag...

Ja, nu är det VÅR ute *lovely* Men man får väl inte vara för optimistisk utan räkna med ett bakslag..
Hur som haver, underbart väder o ska nog ta en lekparks´tur med vante´hjärtat.
Har inga som helst planer för denna lördag faktiskt. För utom maten ikväll då. Anthon har TJATAT om tacos sen han kom i söndags, så det ska han då få idag =)

Annars blev gårdagen något bättre framåt kvällen..Amira slank förbi med en skärm *tack!*, en gigantisk sådan. Så nu är man back on track vad det gäller internet. Vanten var på strålande humör hela dagen trots, snorande, hostande o väsande. Startade igång förkylningskuren med astmamedicinerna igår o inatt har han sovit som den prins han är fram till kl 08. Då väcktes han av en förfärlig hosta. Kanske dags att hämta ut lite ny hostmedicin?

Oscar piggar på sig bra tycker jag. Han har liiite problem med torrfodret fortfarande. Igår satt han under ena fotöljen o grejjade. TROR att en bit kan ha fastnat i nån av gluggarna. Går iaf bra att få i honom medicinerna han ska ha osv.
Visst, han sover lite mer än vanligt men det är ju inte så konstigt heller. Och sen hade han varit så trevlig att han lagt en spya i min säng igår kväll åxå. Han VILL alltså ha torrfoder men har svårt att tugga den, väljer på så sätt att svälja maten hel =S Och det gick ju som det gick..

Sen håller jag på o kollar upp om man kan hitta någon som kan ta ut Lukas 2ggr på fredag (ja, långfredagen)
Är tänkt att vi ska åka Eckerö över dagen ett gäng. Men vi kan inte åka båda två om vi inte hittar någon som kan ta ut Lukas. Blir alldeles för lång tid för honom annars. från ca 7,30 - 17...
Ja, vi får se om det går att lösa på ngt sätt. *hoppas*

Nu en kopp kaffe till o sen iväg o leta skor till lilla killen =)

Kraam, Tjiing, Heej!

INTE min dag!!!!!!!

Vaknar runt 08 av att någon sitter och hulkar...Kliver upp o kikar runt. Hmmm. Ett stycke HUND har precis spytt upp diverse grejjer inkl cigaretter??? What?? Kikar lite till...Hittar ett paket...Det går upp ett ljus! ÅKE har alltså haft ner mina cigaretter från micron o Lucas har försett sig med paketet. Pratat med vet o eftsom han mår bra i övrigt så är det ingen fara. Tänk om Åke haft ner Oscars medicin ist???

Ska knäppa igång datorn för att få lite kontakt med omvärlden. NÄHÄ!!!!!!! Bärbara är värre en vanligt, väntar hämtning på den, och skärmen till den stationära som Anthon fått av pappa vill inte alls. Pappa pratade om nån fläkt som det hela kan bero på. Okej, sparkar väl igång gamla Bettan ist då. Jag menar, Bättre seg än aldrig. Näh, vill inte fungera där heller.
Alltså är det nu konstaterat att det är skärmen som är problemet.
Har iaf fixat till det nu så nog klagat om det...

Anthon har faktiskt inte varit så trotsig idag. *snajs* Han har målat, lagt pussel, lekt Batman osv.
Vi har helt enkelt haft en UNDERBAR mamma/son´dag <3
Nu ska jag ta med mig min lilla vante o gå till Konsum...

Kraam, Tjiing, Heej!

Torsdag...

Och vanten är nu på dagis. Han vill inte åka till dagis imorse, men nu är det ju så att det är mamma som bestämmer. Däremot får han ju vara hemma imorgon =) Veckan har gått hur fort som helst. Det är konstigt det där, att veckorna med vanten går så fort medans veckorna utan honom sniglar sig fram. Kanske det känns så för att man SAKNAR honom så mkt då???
Hur som haver så är det en hel del trots just nu...Men även en hel del mys =)
Igår var det ingenting som passade lilleman, förutom att härmas då...
Hade mamma här på besök igår åxå *kul*
Och ja just det, härom dagen pratar jag med mamma i telefonen...
Anthon: Vilken mamma pratar du med????
Jag
: Med min mamma...Din mormor..
Anthon: (skrattar på så sätt som om jag skulle vara knäpp) Men min mormor kan ju inte vara din mamma heller...Förstår du väl...(skrattar ännu mer)
hahaha, vart får barn allt ifrån???

Imorgon ska vanten iaf, som sagt, få vara hemma. Han har redan bestämt fredags´maten. TACO blir det, det har han velat ha sen han kom i söndags *sötis* Känns som om det är nånting vi ska göra i helgen, men kan för allt i världen inte bara komma på vad. Ja, är det nått viktigt så kommer jag väl på vad det är.

Oscar han är jätte trött...Har fått i honom morgonens antibiotika (2tablx10dgr) men nu sover han, så jag har inte kunnat ge honom hans smärtstillande än (1x7dgr)
Harry fick nån knäpp efter att Oscar kom hem igår. STEL som en pinne o morrar o fräser åt allt o alla utom mig. *suck* Hur länge hade han tänkt hålla på så här då?
Åke har ju en konstig vana med att krafsa runt vattenskålen innan han dricker, nu krafsar han även runt alla matskålar osv.
Ja, bara att konstatera att katter är mkt speciella och bestämda djur...

Nu KAFFE...

Tjillevippen!

Veterinären..+uppdat

Ja, så var Oscar inlämnad hos veterinären. Han skulle, trodde jag iaf, göra en enkel munsanering (ta bort tandsten o den lösa tanden) Vet kollar honom i munnen o konstaterar en tandsjukdom, hos katt, som heter/kallas FORL.
Har läst på om denna nu och den är INTE trevlig. Känner mig så hemsk att jag inte märkt något tidigare!
Nojjig är jag åxå, sårädd för att Oscar ska lämna mig. Det fixar jag INTE!!! Det räcker med Tessie som fick lämna mig 080619... Rycker till varenda gång telefonen låter....
Så håll en tumme för min Oscar vett´ja!

Annars så rusar Anthon av sig på dagis just nu o mamma kommer hit på besök runt 13.30. Då ska vi hämta hem vanten o förhoppningsvis även hämta hem Oscar. Tills dess, bara vara o försöka få tiden att gå...

Ja, just! Hade ju snajsigt besök av Jeanette här hemma igår åxå. Sker allt för sällan nu för tiden att vi ses...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Har nu pratat med veterinären igen. Oscar sover nu "ruset" av sig och kan hämtas klockan 14.
Han har blivit av med lite tänder, hur många vet jag inte nu. Och han kommer få gå på regelbundna kontroller resten av sitt liv. Det finns heller inget botemedel för denna sjukdom. Ska stanna till vid affären o bunkra upp med blötmat då han inte kommer kunna äta speciellt annars. Kostnaden blev lite mer än beräknat, men det är det värt. =)

Dags att ta ut hunden o fixa klart innan dagishämtning, katthämtning osv.

Kraam, Tjiing, Heej!

RSS 2.0