Näst sista dagen..

Ja, så var det näst sista dagen av år 2008. Under detta år har det hänt mkt skoj men även lite tråkigheter. Min älskade mormor lämnade oss allt för hastigt och min älskade Tessie´tjej fick somna in <3 <3(det var nog det tuffaste beslut jag någonsin tagit). Saknaden och sorgen finns där fortfarande och gör sig påmind på ett eller annat sätt.
En ny familjemedlem flyttade hit i september, ett litet yrväder som fick namnet Lucas. Så höstens lördagar spenderades med honom på GBK. *kul* Och under våren blir det mer.

Näst sista kvällen på detta år ska spenderas med Johanna & Henrik och en spelkväll *kul* Kanske att även Cicciluring gör oss sällskap?!
Imorgon kommer Anthon hem en sväng för att fira in det nya året *längtar* Han har utvecklats nått enormt det här gågna året. LÅNG har han blivit, senaste mätningen i sept visade på hela 111cm! Han är min STOLTHET, mitt LIV, Mitt ALLT.. Älskar denna lilla pojke enormt! "Kärleken till ett barn kan inte beskrivas...Den måste upplevas!"

NoneNone

Tjingkraamohej!

Ta hand om varandra...En dag kan det vara försent...

hahahahahhaa

Förmodligen bland det roligaste jag hört på länge!

www.rixfm.com/webbradio/?type=audio&id=3529

Kraamtjinghejotackförmig

Julafton kom o gick...

Ja då var julen nästan över för den här gången.
Började julafton med tomtegröt till vanten o kaffe till mamman. Han hostade o väste i andningen, stackars hjärtat <3
Efter frukost blev det mediciner till vanten innan det var dags o se vad som låg under granen. Ja, paketen hade han ju redan sett. MAMMA TOMTEN HAR VARIT HÄR INATT!!!!!!!!! *sötfisen* Han fick inte alla paket igår utan bara några. bla ett garage, mamma mu bok + målarbok, pyjamas med cars och ett pussel. Bilbanan vi köpt ska han få idag när han kommer tillbaka.
Runt 12 packade vi in oss i bilen för att åka ut till Valbo o lämna vanten. Han skulle fira julen hemma hos farmor med vante´pappan. Kändes TOMT när vi åkte därifrån.
Väl hemma sattes det fart med att fixa diverse julmat, kikade på Kalle och öppnade klappar. Jag är riktigt NÖJD =) Fick ju några klappar redan i måndags åxå av mamma.
På kvällen gick vi förbi först Jerker en sväng o hejjade o sen vidare till Amira o Ante för att tjattra lite. Var hemma till en 01 iaf. Riktigt trevligt.
Ingen jul jag är van vid, men den blev bra =)

Nu sitter jag här o väntar på att vanten ska komma hem, sen blire till att svira om o åka hem tll Pappa & Kickiför lite julfirande. Ikväll blir det bara mys i soffan. Vanten kommer få nån film från pappa/morfar, så han ska få välja nån av dom så kan vi krypa ihop underen filt i soffan o kika sen <3

Hoppas att ni alla haft en riktigt GOD JUL!!!!<3

Dan före dan...

Igår blev det en tur till mamma o Roy i Uppsala för att fira lilla julafton. God mat o fina julklappar. TACK! =) Anthon fick en hög han med och är jätte nöjd. <3 Hanntyvärr inte klart med löparen jag broderar till mamma, men hon fick mormor&morfars bröllopsfoto inramat och blev glad för det =) Hon fick dock se löparen iaf.

Idag är det alltså dan före dopparedan och här hemma ska det kläs julgran och ett stycke hund ska badas. Har några julklappar som väntar på inslagning åxå.
Anthon är hostig värre och snorig till 1000. Så det blir en vara-inne-dag för hans del. Han ska ju till vante´pappan runt lunch´tid imorgon för att fira jul. Vi har varannan julafton, och i år är det vante´pappans tur. Kommer kännas tomt, men han är ju tillbaka på juldan igen o då ska vi hem till min pappa och fira lite. Han ska iaf få nån julklapp från oss innan han åker.
I eftermiddag ska vi visst få besök av A&A en sväng,och innan dess ska jag väl ha hunnit till Z för att hämta lite hundschampo.
Ikväll blir det den klassiska uppesittarkvällen med bingolotto. *kul* (Ja, jag tycker det iaf)

Nu kaffe o mamma/son´mys <3 <3 <3 <3

Kraamohejtackförmej

Sen sist...

Har det hunnits med en 24h-kryssning med Silja Galaxy. KUL!!! Jätte fin båt o jätte god mat. Lite shopping o nån drink.
Shoppats lite julklappar har det gjorts åxå, puh!!!

Igår hängde jag med Jeanettskan hem till Anna där även Hanna befann sig. TREVLIG och hysteriskt ROLIG spelkväll. "Så det kan låta", "Med vilda gester" och "Plump" . Total speltid måste ha blivit runt 6h tror jag. Detta måste iaf definitivt göras om!

Idag stod ett besök till Forsbacka på schemat. Cecilia fick sig ett vinställ och en flaska vin i försenad 30årspresent och Olivia fick sin försenade 4årspresent. En Disney Prinsessa i form av Askungen. Med ett berlockarmband. KLOCKREN träff på den presenten! "Jag äääääälskar Askungen!!!!!!"  Blev där ett par timmar o fikade o snackade skit. *kul* Lär se till att ses lite oftare bara.
Hem, städa, diska, byta kattlåda osv. Och nu för en timme sen ca kom älskade Vanten hem igen =) Fick en ljuslykta o en julgranskul som han gjort på dagis <3 Har precis ätit middag o nu kikas det på bolibompa. Efter det blir det ett bad för vanten innan sängen. Och själv ska jag ha ett "Slå-in-julklappar-maraton".

Imorn bär det av till Uppsala, till mamma o Roy, för att fira lite tidig jul =)

Kraamhejotahandomvarandra

POFF

sa det och så var det snart jul igen. Tiden bara svischar förbi mig..Det innebär åxå att det bara är 1 månad och 22 dagar kvar tills mitt älskade "lilla" troll fyller hela FYRA ÅR!!! WHAT?!!? Står inte på förrän han står där o ska ta studenten.

Julklappar då...SUCK!!!! Inte klar på lååååånga vägar. Har fixat till mamma, även en liten grej från Anthon till henne. Har fixat några till vanten och har ett någorlunda hum om vad jag mer ska köpa. Pappa vet jag vad han ska få, Kicki klar, Roy INTE klar. Hittar inte på det som mamma pratade om =S Jocke har jag nog klurat ut vad jag ska köpa till iaf, men inte köpt något än. Lucas ska då få en mjuk fotboll o ett ben. Får se om han fattar galoppen och lyckas öppna paketen själv.

Saknaden efter Tessie´tjejen är stoooor. Önskar att hon var här o fick uppleva ännu en jul. Tror att hon stundvis skulle tycka att Lucas var/är en rolig liten prick. Det var så kul att se hennes reaktion när man ställde frågan: Kommer tomten?!? Ahh,hon blev alldeles till sig, skuttade runt, fångade upp en leksak eller strumpa, viftade på hela kroppen o morrade, sprang fram o tillbaka till dörren med lyfta öron. Ja,hon gillade tomten =)
Tessie jag kommer aldrig att glömma dig. Jag kommer att sakna o älska dig för alltid. Du kommer för alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och i mitt minne. Tack för dom nästan 8 år som du gav mig. Jag älskar dig, min lilla Tessie´tjej!

Idag då...Tvättstugan på schemat lite senare. Och ännu lite senare blir det nog en tur till Cicci för lite klämmning. Kan verkligen behövas nu, AJ. Och, peppar, peppar, så har jag inte känt av tanden än. Men jag är beredd UTIFALL =)

Kraam, tjing hej!

Tandplågaren...

Ja, då var det dags för ett besök dit idag IGEN. Lagade ett liiitet hål sist, och det värker därifrån till o från. *suck* Nerv i kläm kanske??? Idag ska jag iaf ÄNTLIGEN fortsätta med rotfyllningen som jag påbörjade för 1 år sen. Han har fixat med en massa annat innan det är dags (idag) att ta itu med denna igen.

Hade hoppats på ett besök till min kära vän Cecilia i Fba idag. Men dom hade annat för sig och imorgon har vi fullt upp här. Tänk att det aldrig ska gå att få ihop det friendy?!!? Ska fixa iväg julkorten idag iaf, sista dagen med julfrimärken idag ju *smaaaaart Jenny!!!* Ja, ja...Dom kommer iväg iaf och det är ju huvudsaken. Obotlig tidsoptimist som jag är ;)
Så med tanke på att jag faktiskt lär gå hemifrån om 20 min så kanske jag skulle hoppa ur pyjamasen nu o hoppa i lite andra kläder?!!? En idé bra....

Kraam, Hej o ta hand om varandra!

3de advent osv

3de advent har hunnit kila förbi, OJ så fort det går. SNART jul igen...

Igår var det dags för vanten att åka till vante´pappan igen. Känns jätte TOMT den här gången. Eftersom vante´pappan varit sjuk så var ju vanten här 1½ vecka den här svängen. Vid frukost blev han så lycklig eftersom vi fick tända TRE ljus denna söndags frukost. 
Efter lämnandet så for jag iväg på en inbokad demo. Gick bra =) Så nu är alla ordrar lagda.
Resterande av söndagen bestod av TVtittande o MarioKart turnering.

Idag TROR jag att det är tvättstugan som gäller, minns bara inte om jag bokat idag så jag lär väl kila ner o kika snart. Måste kila iväg till Konsum innan bara, då jag har hört att tvättmedel är bra när man tvättar.
Annars är veckan rätt fullspäckad. Har julklappar kvar att inhandla, julkort att hämta ut + skicka, julmat att planera, masseras, tandläkarbesök att avverka and so on...HOPPAS på att kunna klämma in ett besök hos Cecilia i Forsbacka åxå.

Nu ska jag pyssla vidare lite här...

Kraam o Take Care!

Lördag o minusgrader

Det lär jag ju säga att det var trevligt att se på termometern här. Att det faktiskt KAN vara minusgrader i december fortfarande. Så slipper man all slask osv. Hoppas nu bara att det kan börja snöa åxå.

Igår var det luciafirande på Anthons dagis, och han gjorde en repris på sin pepparkaka, såååå SÖT så =) (Ligger en bild i mobilbloggen) Dom var så duktiga o sjöng alla barnen. När sjungandet var över fick vi lite fika. Jag o Cicci försökte med att få knäppa ett kort på pepparkakan o tomtenissen. Men tomtenissen hade inte alls nån lust med det.
Anthon blev kvar på dagis och jag blev avsläppt hemma. Gick ut med Lucas en sväng o donade lite grann. Gjorde ganska så mkt redan i torsdags. Strax före 13 plockade Jocke upp mig o voff. Får till Barnens Hus o inhandlade ett snickarbälte med diverse verktyg, en av Anthons julklappar. Över till Maxi för att köpa några klappar från mamma till Anthon åxå. Hmpf!!! SLUT!?! Fick ett nr så jag kan ringa på måndag o kolla. Köpte en brandstation med en massa prylar. Gubbar, station, bilar, MC, ambulans osv. Min pappa har i samma serie köpt en polisstation tillhonom,så det här blir alla tajders. Ska köpa nått mer från mamma till honom o även från oss. Bilbana kanske??
Kvällen innebar mamma/son´mys i soffan. Lilla Sjöjungfrun o sen IDOL. ca 20:30 blev det nattinatti för vanten. Och själv kikade jag självklart färdigt på IDOL o hejjade fram Kevin. (Ja, Cicci...Det bor nog en liten fjortis i mig trots allt. hahaha ;) )

Idag ska vi ut i snön en sväng iaf. Mitt knä bråkar med mig, men en stund ska jag nog fixa iaf.

Nu blire då kaffe iaf.

TAKE CARE!!!

Listigt

DAGENS:
klädsel: Jeans, svart tröja o en kofta *fryser*
frisyr: snö-förstörd. Cockerspaniel?
låt: Har TVn på...HTG nu ju!!
tv: HTG just nu...Ikväll IDOL FINAL
vill ha: Ostkrokar o dipp
tråkigast: Slasket ute
roligaste: Fredag = helgmys med vanten


SENASTE PERSON SOM:
som sov i din säng: Harry, snarkar än
fick dig att börja skratta: Cicci
du gick på bio med: Cicciluring, Skrot o Vanten
du gick på stan med: OJ, längesen. Johanna tror jag
skickade ett sms till: Maria

HAR DU NÅGONSIN:
sagt " jag Äl r Dig" : QUE????
bråkat med ditt husdjur: Ooooo Ja...Som när Lucas utövar avancerad kungfu på Åke
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Inte vad jag kan komma på just nu, men kan mkt väl ha hänt.

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:
Norge: ja
Danmark: näe
Finland: ja
Island: nej
USA: nej (men VILL VILL VILL!!)
Tyskland: näe
Frankrike: näe
Spanien: inte det heller (berest som man är ;) )
Italien: nähä
Kroatien: nope
Grekland: Jess (äntligen ett land jag varit i !!! )
Thailand: njet
Cypern: nähej du

ANNAT:
Vad är du mest rädd för: Att något hemskt ska hända min son eller andra när o kära! Spiders!!!! Mörker och såna där stoooora dockor (typ dom på JVM somplötsligt bara står där o tokSTIRRAR)
Vart vill du gifta dig: OM jag skulle, Bomhus kyrka
Vem hatar du verkligen: Ingen....Hatar är ett så starkt ord tycker jag!
Varit kär: Ohhh yäz!!!!
Kör du bil: Var ett tag sen...Ja, övningskört då.

Har du ett jobb: Hade, var tvungen att sluta pga min fibromyalgi
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja..Men ensamheten kan vara snajs ibland åxå
Är du ett hälsofreak: *rofl* Den var bra!
Är du ensam nu: Näe, har mina hårbollar. 
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: De flesta
FAVORIT:
Rum i lägenheten: Vardagsrummet
Typ av musik: Schlager o R´N´B =)
Parfym: Vill ha Britney Spears - Believe
Månad: Jaa
Godis: Beror på dagen
Tidning: doh! Har arbetarbladet o köper gärna aftonbladet
Film: A walk to remember o Save the last dance

DE SENASTE 4 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: näe
Köpt någonting: Nähej
Varit: hemma!
Sjungit: trallat med så smått
Sagt " jag Älskar Dig": Nääe
Träfffat någon ny: Öhhhh?????? Näe....
Saknat någon: TESSIE
Kramat nån: Njet
Pussat nån: Inte det heller
ättit nåt: Nej, men druckit kaffe =)

Ja, det var det det....

SnöLek

Ja, efter dagishämtning bad jag Jocke att släppa av mig, Vanten o Lucas vid OK ist för hemma. Tänkte vi skulle busa runt lite i snön. Lucas jobbade på för fullt för att platsa på RODEO och Vanten var både här o där på samma gång. Klättrade i snöhögar, hittade ett hål i ett träd och han var ÖVERTYGAD om att det bor en uggla som säger hoho i det. Lyfte upp honom så han fick kika, men näe ugglan var inte hemma. Bilder har skickats till min mobilblogg.
Vi härjade runt i snön i en 40 min o sen gick vi till OK för att köpa Aftonbladet. Hmmmm...Vill INTE binda en valp utanför. Så jag frågade Anthon om han kunde köpa tidningen tll mamma. Och javisst kunde han det sa han stolt. Öppnade dörren o ropade på killen i kassan o bad honom hjälpa Anthon, eftsom jag inte ville lämna Lucas utanför. Och Ja det kunde han, thx!
Gav Anthon en tjuga och han gick stolt till kassan för att betala, tog emot växeln och gick därifrån. UTAN kassen med tidningen. 2 yngre killar hade åxå kommit in på OK så killen i kassan bad dom att ge Anthon kassen. Anthon såg alldeles chockad/förskräckt ut när den ena killen kom fram och tog inte emot kassen. Eftersom jag stod alldeles utanför öppnade jag o tog emot kassen. Stoooort FLIN spred sig i vantes ansikte. Även fast han glömde kassen,så tycker jag att han var SUPER DUKTIG som gick in o handla. Svårt att koncentrera sig på både växeln o en kasse *sötfis* Och guldpengen fick han behålla.
Promenerade hem, eller ja, det kan nog inte kallas promenad. Men hem kom vi iaf.
Nu sitter vi här under filten i soffan o myser, jag o mitt älskade go´hjärta.

Kraam o Hej!

*S*N*Ö*

Yeay, ÄNTLIGEN!!!! Hoppas att snön får ligga kvar över jul nu. *myyyys*

Igår var Cicci o Skrot här för lite julbak. Grabbarna Grus fick göra peppisar o vi mammor gjorde lite julgodis =) Bilder finns att skåda här: http://www.mobilblogg.nu/Jenny79 Gick liiiite väl hett/vilt till i en lek vilket resulterade i en bandyklubba i ansiktet.Undrar vem som var mest ledsen, den slagne eller den som råkat slå???
Hur som haver, en massa yammie blev det! Så till att jobba på flytanordningen igen då, hahaha

Idag är Vanten på dagis. Han har varit mkt sjuk nu så det var en 3-3½ vecka sen han var där. Knappt så han vågade/ville gå in. Tjurläppen kom fram och hade inte några av de större pojkarna kommit farandes o ropandes: JAG vill leka med ANTHON!!!! Så hade nog tårarna börjat trilla åxå. Där emot sa han inte ett pip, ville inte gå in med bara lånkisar osv. Bara nickade o log mot mig när jag sa att mamma skulle åka nu. *sötfisen* Han var HAPPY över all snö iaf.

Nån mer som är HAPPY PANCAKE över snön är ett stycke hund. Jobbar för fullt på sina "Rodeo tricks" när vi är ute.

Själv ska jag ta tag i Operation Städning här nu.

Så, Kraam o hej o på återseende!

Otursdag???

Ja, Vanten verkar ha en riktig otursdag här stackaren!
Inom 20 minuter nu så har han *bitit sig ordentligt i tungan när han åt mat * Slagit i benet ordentligt i bordet.
*stackers mammas lilla troll*
Får hoppas att oturen tog slut där...

Nu har vi öppnat kalendrar här o kikar lite på Playhouse Disney...
Anthon vill nu bara att det ska bli I MORGON så att Algot kommer hit nån gång o pysslar o bakar. *sötfis*

Ska strax ta oss ut en sväng här...

På återseende!

I´m back!!!!

Efter att ha glajdat över på en annan blogg ett tag, så bestämde jag mig nu för att hitta tillbka hit.
Trots allt så trivdes jag nog bättre här...

Tisdag idag och har inte en ända grej på schemat. Ja, förutom att jag lovat vanten lite lek med piraterna då.
Imorgon däremot ska Skrot o Vanten få baka peppisar här hemma. Myyyyys! Peppisbak, julmusik osv..
Anthon ser verkligen fram emot baket. Så pass att han igår sa att han bara kude igår eller idag, för att han var minsann upptagen på onsdag. ALLT för att det skulle ske så snabbt som möjligt..

Nu ska vi ta oss ut med Lucas här...

Kraamtjinghej!

RSS 2.0