Sista dagen....

Sista dagen med min fina, fina Tessie-tjej....SAKNADEN o TOMHETEN är ENORM....På fredag skull hon ha fyllt 8 år....

Det gick lugnt o fint till när Tessie skulle få sin sista vila...Bad veterinären först att lyssna på hennes lungor en gång till för att försäkra mig om att jag verkligen gjorde rätt val. Men nu när jag tänker efter så försvann MIN Tessie för längesen...Hon var inte samma tjej nu.
Hur som haver så hade hon mer ökade andningsljud denna gången.
Hon fick sin lugnande spruta och då brast det för mig...Tårarna strömmade...Tessie kikade på mig, slickade på min hand, försökte resa sig, viftade på svansen osv...Till sist la hon sig på sin valp-filt, tätt intill mig och med sitt huvud i min hand...Jag sa till henne att det var OK och att hon fick släppa taget nu...Att det inte var för hennes skull jag var ledsen utan för min egen...Det gick fort...2 djupa suckar och sen var det över...JOBBIGT!
Detta var det absolut bästa jag kunde göra för henne nu, hur ont det än gör...
Hon gav mig ALLT hon kunde, sitt liv...Hon skänkte mig så otroligt mycket kärlek o glädje.
Så som tecken/bevis på min kärlek för henne gav jag henne frid o ro, den sista vilan....

Snart min älskade tjej kommer du hem igen.....






Miss U Like Crazy....



Texten stämmer så bra in på hur jag känner i min sorg över att förlora Tessie snart...Så därför tillägnar jag den till henne...

Varför???

Min fina, fina lilla Tessie-tjej.... Varför du??? Som inte har en gnutta elakhet i dig... Varför nu??? Det är ju för tidigt!!!!
I 7 år o 10 månader har du varit min trogna följeslagare, min allra bästa vän i vått o torrt...Alltid stått troget vid min sida oavsett vad. Även när andra försvunnit, vänt ryggen åt, längs vägen så har DU funnits där. Den trognaste av alla... Visst visste jag att du en dag skulle lämna mig...Men nu??? Du kommer mest troligt inte ens att få fylla 8 år.

Jag kommer sakna dig för alltid och den platsen du har i mitt hjärta kommer aldrig att kunna fyllas. Jag LOVAR dig att jag inte kommer vika från din sida, att jag kommer finnas hos dig till sista andetaget, tills ditt varma genom-snälla hjärta slutar att slå...

Du har givit mig så otroligt mycket glädje, visst har vi haft våra duster, men jag har alltid älskat dig villkorslöst...Precis som du älskat mig... Du har tröstat mig, du har varit glad med mig... Trots att du nu mår så dåligt så vill inte din svans sluta vifta. Du vill så mycket men orkar inte... Jag vet att du har det jobbigt och därför, som bevis för min kärlek till dig, kommer jag att ge dig frid...Ge dig din sista vila...Det är det finaste jag kan ge dig...

Sen jag viskade till dig: "Det är ok Tessie...Du får släppa taget" Har jag sett att du sakta men säkert blivit tröttare...Det skär i mitt hjärta och jag känner mig bara så....TOM! Vad ska jag göra utan dig, mattes tjej???


F A N !!!!!!! Matte ÄLSKAR dig Tessie! Nu och för alltid....


I Strömsbro o badar..080610....

RSS 2.0